Som patient hos oss är det Du som bestämmer.

 

Vi arbetar med friskvård och tycker det är viktigt att du som patient hos oss ska ha en god tand- och munhälsa. Det innebär bra munhygien och få eller inga karies-angrepp. Vår ambition är att du kan ha friska och starka tänder även på äldre dagar. Det kommer både du och din omgivning att ha glädje av.

ALLMÄN Tandvård

”Som tandhygienist arbetar jag med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande metoder för att undvika hål i tänder och sjukdomar i vävnader kring tänder och tandimplantat – en god munhygien är viktig. Jag tycker om att möta människor i alla åldrar och mitt jobb är fantastiskt roligt och ett ständigt lärande.”

Marie Gunnarsson

Tandhygienist hos Katja Edling

Allmän tandvård är bland annat förebyggande tandhälsovård och behandlingar av reparativ karaktär. Tandhygienistens huvudsakliga uppgift är att förebygga karies och tandlossning genom information om sjukdomarna samt instruktion i munhygien. Dessutom avlägsnar de mjuka och hårda beläggningar (tandsten), såväl ovan som under tandköttet. Därefter görs uppföljning av läkning genom regelbundna kontroller. Allmäntandläkaren utför undersökning, förebyggande vård, reparativ vård och protetisk behandling.

ÖSTERSUND:

063-10 57 75

Vi utför all slags tandvård, både allmän och mer avancerad specialisttandvård.

Tandläkare Katja Edling

Regementsgatan 12A

831 41 Östersund

Telefon:

063-10 57 75